Kaivelin tässä meijän koneen vanhoja kuvia, ja löysin pari ihan ok:ta itseottamaa otosta ja aattelin ne nyt tännekkin laittaa koko Suomen nähtäväksi. Olen kyllä huomannut, että ainut kävijä sivuillani on Erika, jonka olen lähes kai ehkä pakottanut käymään täällä. Superkiitoksen aktiiviselle kommentoijalleni! *taputapu* :)

Kevätkin on vihdoin tulossa, itseasiassa nyt vaikuttaa jo ihan kesältä. Aurinko paistaa ja lähemmäs 15 astetta lämmintäkin on. Huomenna meillä on ripariin liittyen puhutaan päihteistä-kokonaisuusjuttu. Kaverini kanssa juuri käkätimme, että kokeilemme huumeiden vaikutusta käytännössä. Kaverini pakotettaisiin käyttämään huumeita ja katsoisimme kuinka nopeasti hän tulee riippuvaiseksi ja kuinka nopeasti hän kuolee.

Tästä kyseisestä kaveristani puheenollen (Tunnetaan myös Hannana :D ) keksin hänen kanssaan Pottereille MAHTAVAN jatkon. Kirjoittelen sen tänne tässä ihan pian, mutta HUOM! ei kannata lukea, jos ei halua tietää mitä seiskassa on suurinpiirtein tapahtunut.

ja nyt ne kuvat, kun vielä muistan:

1499468.jpg
Jonkin sortin maisemakuva jostakin laivasta jossakin. Pari vuotta vanha, ja en mä nyt enää muista tämän kuvan historiaa. Tunnelmallinen se silti kai on. :D

1499495.jpg'
Tänkään kuvan ideasta en muista yhtään mitään, mutta aika hassulta se silti näyttää.

Vaviskaa ja odotelkaa Harry Potter-jatko-osan tuloa. Siitä juonesta tulisi varmasti ainakin toisen 7 kirjaa. Se vaan, kun yksityiskohdat pääs jo unohtumaan. EISSEMITÖÖN x>